|vineri, septembrie 4, 2015
www.ex-press.ro: Home » Iasi » Șeful de la Permise Iași, Tudor Minea, prins rupt de beat la volan. În sediul poliției a luat un perete în brațe…(VIDEO)

Șeful de la Permise Iași, Tudor Minea, prins rupt de beat la volan. În sediul poliției a luat un perete în brațe…(VIDEO) 

minea rupt de beat
FacebookTwitterGoogle+RedditLinkedIn

IAȘI. Un cutremur de magnitudine mare zguduie poliţia ieşeană! Colonelul Tudor Minea, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise din Iaşi, a fost prins noaptea trecută beat criţă la volanul autoturismului său Volkswagen. Mai multe surse din anturajul acestuia au spus că ieri ar fi fost ziua lui. Minea a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie de la Biroul Rutier la ora 23.45, chiar în faţa benzinăriei Unistil de lângă staţia de ambulanţe din zona Tudor Vladimirescu. Iniţial, comisarul şef a refuzat să sufle în etilotest dar s-a răzgândit şi a acceptat să coopereze. După ce a suflat în aparatul Drager a reieşit o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele informaţii, se pare că Tudor Minea venea de pe bulevardul Primăverii. Pe bulevard se află sediul Serviciului de Înmatriculări şi Permise, existând posibilitatea ca acesta să fi băut chiar acolo, în incinta instituţiei pe care o conduce.

Poliţiştii l-au transportat pe Minea la Spitalul de Neurochirurgie unde a acceptat să i se preleveze o probă de sânge, apoi încă una după o oră. În jurul orei 2.30, acesta a fost adus la sediul Poliţiei Rutiere. Ruşinat, colonelul a solicitat agenţilor de poliţie să fie introdus în sediu pe uşa din lateralul clădirii, mai întunecoasă, pentru a nu fi recunoscut de persoane care s-ar fi aflat în interior. “Voi v-aţi făcut treaba, asta este”, le-a spus agenţilor de poliţie, cărora le-a cerut voie să mai fumeze o ţigară înainte să intre în clădirea Poliţiei. El a încercat să intre rapid în biroul poliţiştilor pentru a da declaraţii, iar în drumul său s-a izbit de un perete, pe care nu l-a putut evita. Întrebat de reporterii Ziarului de Iaşi care este motivul prezenţei sale la Poliţie, acesta a făcut un semn cu mâna şi a răspuns că nu ştie. În jurul orei 3, acesta a ieşit repede din biroul agenţilor şi aproape a luat-o la fugă pentru a nu fi fotografiat. “Nu am ce să spun”, a declarat Minea fără să întoarcă privirea. După ce a parcurs câţiva zeci de metri, nervos, comisarul şef s-a oprit şi şi-a aprins o ţigară, după care a plecat grăbit, pe jos, acasă.

VIDEO


Mai multe detalii pe ziaruldeiasi.ro

FacebookTwitterGoogle+RedditLinkedIn
ARTICOLE ASEMANATOARE

Adauga un Comentariu