De ce este o casa de marcat un dispozitiv esential pentru afaceri?

Cand vine vorba de procesarea si inregistrarea tranzactiilor, fie ca sunt in numerar sau prin plata cu cardul, o casa de marcat electronica este un dispozitiv indispensabil pentru intreprinderi.

Aceste aparate sunt usor de utilizat si sunt foarte folositoare pentru o gama larga de afaceri, precum magazinele de vanzare cu amanuntul, cafenele, restaurante, cinematografe, teatre, agentii de turism, iar exemplele pot continua.

In plus, casele de marcat pot fi conectate la diferite dispozitive periferice, precum cantarele, cititoarele de coduri de bare, scannere, ce fac procesele operatorilor casei de marcat mult mai usoare si eficiente.

Continua sa citesti si descopera cateva dintre beneficiile pe care o casa de marcat le ofera afacerilor si de care poti beneficia si tu!

Ajutor garantat

Casa de marcat a fost conceputa pentru a face activitatile de zi cu zi ale afacerilor mai usoare.  Acest aparat, chiar si un model de baza, realizeaza calcule matematice, tipareste chitante si tine o evidenta de baza a tranzactiilor zilnice. Bineinteles ca exista si modele mai performante, care realizeaza calcule avansate, pot fi adaugate diferite reduceri si oferte, de asemenea genereaza rapoarte complexe ale tranzactiilor si stocurilor.

Eficienta proceselor zilnice

Casa de marcat iti permite sa inregistrezi platile mult mai rapid decat ai face-o fara un astfel de aparat. Aceasta calculeaza rapid suma totala, iar pe bonul fiscal tipareste detalii privind tranzactia, cum ar fi data si ora, numele operatorului si politica de rambursare a produselor, dar si oferte speciale aplicate preturilor.

Securitate mai buna

Un alt avantaj oferit de o casa de marcat este ca imbunatateste securitatea. Unele modele de case de marcat vin cu un sertat de bani incorporat, altele necesita achizitionarea separata a acestuia.

Acest accesoriul al casei de marcat tine banii si alte documente importante in siguranta, deoarece poate fi deschis doar de catre  personalul ce detine cheia sertarului sau codul de deschidere a acestuia.

Foloseste tehnologia ROM

Majoritatea caselor de marcat folosesc tehnologia ROM (read only memory), ceea ce le face mai fiabile si mai sigure. Acest tip de memorie este nevolatil, deci nu poate fi alterat sau schimbat accidental, asigurand astfel ca datele inregistrate de catre casa de marcat vor fi intotdeauna aceleasi.

Raport pret – calitate avantajos

Casele de marcat sunt aparate usor de folosit, dar cel mai important este ca sunt accesibile ca pret. Poti achizitiona un model simplu si ai garantia ca vei avea parte de toate beneficiile enumerate mai sus. Modelele simple sunt ideale pentru afacerile mici, la inceput de drum sau cele care nu au un flux mare de clienti.

La Cria Soft gasesti o gama larga de aparatura fiscala, printre care si case de marcat. De asemenea, primesti suport necesar pentru a te conecta la serverul ANAF.

Memoria casei de marcat, odata ce se umple, trebuie predata Directiei Generale a Finantelor Publice. Prin conectarea la serverul ANAF, procesul de transmitere a datelor este simplificat, scazand si riscul de aparitie al erorilor si intarzierilor. Acest lucru poate parea nesimnificativ, insa pentru afacerea ta este foarte important!

Alege cele mai bune produse care te ajuta sa iti dezvolti afacere. Aparatura fiscala este o componenta importanta a fiecarei afaceri. Alege produse de calitate si servicii eficiente de la Cria Soft Solutions!