Campus unic în România pentru tinerii handbaliști

Clubul Sportiv Atletik Satu Mare, în colaborare cu site-ul Sportul Sătmărean, organizează în această vară un eveniment de excepție pentru handbaliștii juniori. Expert Handball Campus va avea loc în a doua parte a lunii iulie și va avea ca invitați nume mari din handbalul european: Xavier Pascual, antrenor al echipei naționale masculine a României și al campioanei Dinamo București, Fernando Barbeito, antrenor în prima ligă franceză, cu o vastă carieră internațională ca jucător și antrenor, Xavier Sabaté, antrenor al echipei Wisla Plock în Liga Campionilor și  al echipei naționale a Cehiei, Jordi Giralt, antrenor secund la Dinamo București, cu o vastă experiență de lucru cu echipe de juniori din Spania și România.

Organizatorii promit o experiență unică pentru participanții la acest campus, care va avea loc la Satu Mare, în cadrul căruia vor fi organizate sesiuni de analiză video, ore teoretice, antrenamente specifice pe posturi, antrenamente tehnico-tactice, sănătate și alimentație în sport, pregătire fizică și multe altele. Înscrierile pentru acest eveniment se pot face AICI.

Ideea acestui campus este de a le oferi copiilor o experiență unică și de neuitat, aceea de a fi antrenati de unii dintre cei mai mari antrenori de handbal din lume și de a intra în contact nemijlocit cu ceea ce înseamnă handbalul adevărat. Pornim la drum cu convingerea că acest campus va fi unul de tradiție in România. Ciprian Mărieș (organizator Expert Handball Campus)