Top 4 motive pentru care să alegi o oglindă de baie cu leduri

Îți dorești să-ți amenajezi baia astfel încât să ai parte de un nivel sporit de confort acasă?

Pe lângă vasul de toaletă potrivit, o cadă interesantă și confortabilă, ai nevoie și de o oglinda baie de cea mai buna calitate, care să îți asigure o luminozitate excelentă. În acest sens, un model cu leduri merită atenția ta. Este vorba despre o oglindă pe care o poți alege în funcție de dimensiunea de care ai nevoie, dar și de tipul de lumină pe care îl preferi.

Oglinda baie cu leduri îți aduce un plus de eleganță

Să investești într-o oglindă cu leduri înseamnă să investești în propriul confort, pentru că un astfel de obiect îți permite să alegi cum reglezi luminozitatea, precum și tipul de lumină pe care îl folosești. De exemplu, dacă vrei să faci o baie relaxantă, ai posibilitatea să folosești o lumină caldă, plăcută, însă dacă vrei să te pregătești pentru a ieși în oraș, lumina rece îți este mai de ajutor.

Funcții moderne

Dincolo de faptul că poți regla intensitatea luminii la oglinda cu leduri, aceasta poate avea și funcții deosebite, printre care se numără:

  • dezaburire – funcția de dezaburire îți este de ajutor mai ales după ce faci duș și vrei să începi să te pregătești pentru a pleca de acasă. Astfel, nu mai trebuie să ștergi manual oglinda și nici nu mai ai parte de urme inestetice pe suprafața oglinzii: ea se dezaburește singură, într-un timp foarte scurt
  • meteo – dacă nu vrei să fii luat prin surprindere de vremea de afară și totodată să îți alegi mai ușor hainele pentru fiecare zi, funcția meteo de la nivelul oglinzii moderne îți este la îndemână. Mai exact, pe suprafața unui astfel de obiect vei vedea câte grade sunt afară
  • ora – lângă numărul de grade de afară, oglinda îți poate indica și ce oră este. În acest fel, nu mai riști să întârzii nicăieri, ci dimpotrivă: îți poți gestiona timpul mult mai ușor.

Ai la dispoziție mărimi diverse

Din punct de vedere a mărimii, oglinda în care investești trebuie să fie suficient de mare, încât să acopere toată suprafața de care dispui. Mai mult, este bine să știi că o oglindă mare te ajută să obții senzația de mai mult spațiu chiar și într-o baie mică.

Pentru a fi sigur că iei decizia potrivită în privința dimensiunii oglinzii, folosește o ruletă și măsoară peretele de deasupra lavoarului. Ia în considerare atât înălțimea, cât și lățimea, cu mențiunea că este recomandat ca între lavoar și oglindă, respectiv între oglindă și tavan să lași liberi aproximativ 20 de centimetri.

Comanzi ușor modelul care ți se potrivește

În mediul online găsești întotdeauna cele mai noi modele de oglinzi, din care poți alege. Astfel, îți este foarte ușor să iei decizia potrivită, pentru că ai la dispoziție fotografii reprezentative, dar și informații tehnice de ajutor: dimensiuni, luminozitate, mod de aplicare pe perete. Totodată, economisești timp prețios, pe care îl poți petrece alături de cei dragi, fără să te mai plimbi prin magazinele foarte aglomerate de specialitate.

Indiferent dacă ai nevoie de accesorii de baie, de baterii de baie ori de bucătărie, Elves.ro este alături de tine. Tot de aici poți comanda și cada de baie freestanding Elves pe care ți-o dorești de foarte multă vreme și care va deveni extrem de ușor elementul principal din spațiul tău personal, ajutându-te să te bucuri de momente relaxante. În doar câteva zile vei primi acasă coletul, pentru ca mai apoi să te ocupi de montaj.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183