Iti doresti un cos de fum ceramic? Iata ce trebuie sa stii!

Ai inlocuit recent sistemul termic, de care beneficiezi acasa si vrei sa ai certitudinea ca acesta va functiona in conditii de siguranta pe termen lung?

Doar cunoscand principalele detalii tehnice, pe care sa le iei in considerare, vei putea alege un cos fum ceramic excelent, pe care sa il folosesti fara probleme. Incepand de la inaltimea optima a cosului, pana la diametrul acestuia, dar si cum se face montajul in cele mai bune conditii – iata cele mai importante lucruri, pe care sa le pui in balanta, inainte de a face o investitie!Afla totul despre un cos fum ceramic de aici.

Cos fum ceramic – ce inaltime trebuie sa aiba acesta?

Determinarea inaltimii optime pentru cosul de fum reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte, de care trebuie sa te ocupi atunci cand cauti sa investesti intr-un astfel de obiect. In acest sens, este bine sa iei in calcul atat inaltimea casei, pentru ca noxele sa fie evacuate corect catre exterior, cat si tipul de sistem termic, pe care il ai. Daca vrei sa fii sigur, insa, apeleaza la o echipa de experti, ce ulterior se va putea ocupa si de partea de montaj.

Diametrul potrivit

Un alt aspect esential, de care sa tii cont, inainte de alegerea unui cos de fum este referitor la diametrul acestuia. De regula, diametrul este ales in functie de marimea sursei de ardere. Cu cat sursa ta de ardere este mai mare, cu atat diametrul cosului trebuie sa fie mai generos, pentru a putea face fata cu brio in timp nevoilor tale. Mai exact, diametrul cosului in interior trebuie sa macar egal cu diametrul racordorului necesar pentru evacuarea gazelor de ardere.

Opteaza pentru un cos certificat CE

Din descrierea produsului pe care ti-l doresti trebuie neaparat sa reiasa ca acesta este certificat CE. Acest mesaj iti indica faptul ca produsul in care urmeaza sa investesti respecta legislatia in vigoare privind sistemele termice si ca iti ofera siguranta de care ai nevoie. 

Rezistenta sporita

Despre cosul de fum ceramic mai trebuie sa stii ca are o durata de viata ce poate ajunge cu usurinta pana la 30 de ani. De ce? Un astfel de produs nu este niciodata atacat de catre condensul coroziv, datorita materialului din care este realizat. In acelasi timp, cosul ceramic rezista excelent atat la inghet, cat si la autoaprindere, fara ca vaporii si gazele arse sa ajunga in interiorul locuintei tale.

Te bucuri de un tiraj excelent

Tirajul reprezinta puterea unui cos de fum de a evacua in conditii de siguranta noxele in exterior. In acest sens, este bine sa stii ca produsele ceramice au o performanta considerabil mai mare decat alte tipuri de cosuri, intrucat sunt realizate dintr-un triplu strat. Astfel, temperatura cosului de fum este pastrata in mod constant.

Garantie generoasa

O data cu cosul de fum pe care ti-l doresti, primesti si o garantie generoasa pentru acesta. Acest avantaj este unul demn de luat in calcul, pentru ca intr-o situatie in care intampini dificultati, te poti intoarce oricand la producator, pentru a-i cere acestuia ajutorul.

In loc sa mai pierzi ore bune in magazinele de specialitate, alege sa studiezi oferta variata pe CosuriFum.ro! De aici poti comanda cele mai bune cosuri de fum Cluj: https://cosurifum.ro/, fie ca iti doresti un model ceramic sau unul din inox. Descrierile detaliate de pe Internet te ajuta intotdeauna sa iei decizia corecta, de care sa te bucuri pe termen lung!

Date de contact:

Email: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665 / +4 0784 292 820 / +4 0721 280 587 / +4 031 816 92 86