Top 5 tipuri de seminee ce merită atenția ta

Consideri că este momentul oportun să faci o investiție de lungă durată pentru locuința ta din punct de vedere termic?

Studiind gama de seminee de cea mai buna calitate, vei observa foarte ușor că modelele care se regăsesc astăzi pe piață sunt mult mai variate decât cele pe care le găseai odinioară în magazinele de specialitate. Pe lângă șemineele clasice, pe bază de lemne, astăzi te poți orienta și către cele electrice, către șemineele de exterior ori către cele pe bază de bio-ethanol, care au o ardere curată, fără a emana noxe. Alocă-ți, așadar, timp pentru a vedea care sunt modelele ce merită atenția ta, pentru a-ți fi mai ușor să investești în modelul ideal!

Seminee electrice, la mare căutare în prezent

Unele dintre cele mai populare tipuri de șeminee, pe care le găsești astăzi în rândul producătorilor, sunt cele electrice. Aceste obiecte sunt preferate de foare mulți dintre consumatori datorită faptului că sunt ușor de folosit.

De exemplu, pentru a utiliza un astfel de produs, nu trebuie decât să îl conectezi la o priză, iar mai apoi să apeși câteva butoane pentru a-l aprinde, pentru a regla intensitatea căldurii ori pentru a-l stinge. De asemenea, este bine să știi că poți muta locul șemineului oricând îți dorești, atâta timp cât ai în apropiere o priză electrică.

Șemineele norvegiene, alegeri inspirate

Dacă locuința ta este una destul de micuță și nu ai foarte mult loc la dispoziție, dar totuși îți dorești un șemineu, optează pentru un model norvegian, încorporabil. Pe acesta îl poți încadra foarte simplu în mobilă, bucurându-te astfel de un plus de confort termic, dar și de un spațiu foarte bine organizat.

Despre șemineul norvegian mai trebuie să știi că nu presupune evacuarea unor noxe, așa că nu ai nevoie de un coș pentru fum, ceea ce îți ușurează și mai mult utilizarea.

Modele pe bază de bio-ethanol

Șemineele pe bază de bio-ethanol sunt unele dintre cele mai noi de pe piață, fiind realizate pe baza unui concept modern, unde bio-ethanolul reprezintă singura sursă de formare a căldurii și a flăcărilor. Datorită acestui concept, nu ai nevoie de un coș de fum și nici de curățare, întrucât șemineul nu emite în timp funingine și nici nu creează cenușă.

Șeminele exterioare, eficiente în orice anotimp

Dacă vrei să te bucuri de timp de calitate alături de cei dragi chiar și în serile răcoroase, atunci poți investi într-un șemineu de exterior, cu ajutorul căruia vei crea nu doar o atmosferă de poveste, ci și confortul termic de care toată lumea are nevoie. În acest fel, poți petrece chiar și până dimineață, fără a simți frigul de afară.

Șemineele clasice rămân și ele în trend

Nu în ultimul rând, este bine să știi că poți investi și într-un șemineu clasic, din cărămidă, care îți oferă posibilitatea de a avea nopți de iarnă de poveste, dar și un nivel ridicat de confort termic. Un astfel de model se pliază perfect unui design rustic, iar dacă optezi pentru un șemineu și cu spațiu de depozitare pentru lemne, vei avea întotdeauna la îndemână lemnele de care ai nevoie.

Seminee-expert.roeste locul în care găsești toate tipurile de produse cu ajutorul cărora să obții confortul termic dorit. De la seminee pe gaz: https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-gaz/, până la cele pe bază de bio-ethanol, dar și modele clasice, rustice ori șemineele norvegiene deosebite, toate îți sunt prezentate online în detaliu și le poți comanda în doar câteva minute.

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665