Tendințe de modă pentru primăvara-vara 2023: ce trebuie să porți în noul sezon?

Primăvara-vara 2023 aduce o serie de tendințe interesante în lumea modei, care se concentrează pe combinația între stilul clasic și cel modern, confortul și eleganța. Iată câteva dintre tendințele care vor domina moda în noul sezon.

  1. Imprimeurile: În primăvara-vara 2023, imprimeurile vor fi la mare căutare. De la dungi și carouri până la flori și modele geometrice, acestea vor fi prezente în toate colecțiile. În plus, se vor folosi și imprimeuri în stilul art deco, care vor adăuga o notă de sofisticare și eleganță.
  2. Culorile: Culorile vor fi în centrul atenției în primăvara-vara 2023. Acestea vor varia de la culori pastelate, precum roz pal sau albastru deschis, până la culori intense, precum portocaliu sau verde smarald. De asemenea, se vor utiliza și culori neutre, precum alb, negru sau bej, pentru a accentua imprimeurile și texturile.
  3. Pielea: În sezonul cald, pielea este un material care poate fi utilizat în diverse moduri. În primăvara-vara 2023, se vor utiliza haine și accesorii din piele în diverse nuanțe și texturi. De la jachete și pantaloni scurți până la genți și curele, pielea va fi un material la modă.
  4. Combinarea stilurilor: În primăvara-vara 2023, se vor combina stiluri diferite pentru a crea un look modern și sofisticat. De exemplu, se pot combina pantaloni de costum cu un top casual sau se poate purta o rochie lungă cu pantofi sport. Această combinație între stilul clasic și cel modern va fi una dintre cele mai populare tendințe ale sezonului.
  5. Croiurile ample: În sezonul cald, confortul este important, iar hainele cu croiuri ample vor fi la mare căutare. De la rochii maxi până la pantaloni largi și bluze cu mâneci bufante, croiurile ample vor fi prezente în toate colecțiile.
  6. Accesorii statement: În primăvara-vara 2023, accesorii precum cerceii mari, colierele masive și ochelarii de soare cu rame îndrăznețe vor fi foarte populare. Aceste accesorii statement vor adăuga o notă de personalitate și stil ținutelor.

Primăvara-vara 2023 aduce o serie de tendințe de modă interesante, care se concentrează pe confort, eleganță și combinația între stilul clasic și cel modern. Imprimeurile, culorile, pielea, croiurile ample și accesorii statement vor fi la mare căutare în acest sezon, oferindu-le femeilor o mulțime de opțiuni pentru a-și crea ținutele perfecte.