Descoperă cum să alegi cea mai potrivită blană pentru damă

Iarna este unul dintre cele mai pretențioase anotimpuri, când vine vorba despre vestimentația pe care o alegi, iar hainele în care investești trebuie să fie confortabile termic, dar și frumoase, pentru a se plia perfect pe stilul pe care îl adopți în general.

De aceea, din garderoba ta personală nu trebuie să lipsească blana dama: https://www.blana.ro/haine-de-blana-naturala/, un obiect vestimentar deosebit și elegant, pe care îl poți introduce foarte ușor într-o varietate de outfit-uri, indiferent dacă le preferi pe cele elegante ori pe cele casual. Înainte de a te opri, însă, la un anumit model de blană, este recomandat să știi care sunt detaliile de care să ții cont: doar astfel vei putea face investiția potrivită pentru tine!

O blana dama cu păr scurt sau cu păr lung?

Pentru început, este bine să iei în calcul faptul că nivelul de confort termic de care te bucuri datorită unei blăni depinde întotdeauna de cât de lung este părul utilizat pentru confecționarea unei astfel de piese vestimentare. Mai exact, cu cât blana pe care o preferi are părul mai lung, cu atât nivelul de căldură de te care te bucuri este mai mare.

De exemplu, te poți orienta către o blană de nurcă, o blană de vulpe, de samur sau de chincilla,  dacă îți dorești să nu simți deloc frigul în timpul iernii. La pol opus, blana de astrahan prezintă cel mai mic grad de izolare termică, însă o poți folosi toamna târziu, sau primăvara devreme, atunci când temperaturile de afară încep să fie mai blânde decât iarna.

Design

Dincolo de factorul termic, ce joacă un aspect esențial în alegerea blănii potrivite, designul este un alt element foarte important, pe care să îl pui în balanță. Ideal este să optezi pentru un model cât mai deosebit și mai elegant, care să aibă un croi potrivit siluetei tale și care să te pună în valoare în fiecare zi.

Lungimea potrivită

Despre haina de blană ideală pentru tine mai trebuie să știi că poate fi:

  • scurtă, până în talie – un astfel de model se pliează perfect atât unui outfit elegant, cât și unuia casual, în funcție de locul în care urmează să mergi, fiind vorba despre o piesă vestimentară pe care o poți purta cu încredere atunci când vrei să te faci remarcată și totodată să te ferești de frigul de afară;
  • medie, până mai jos de genunchi – blana cu lungime medie este potrivită cu precădere pentru o ținută elegantă și o poți purta mai ales atunci când temperatura de afară este una foarte joasă, însă îți dorești să te bucuri de un nivel de confort termic ridicat;
  • lungă, până la glezne –  o poți purta cu încredere atunci când mergi la un eveniment elegant și vrei să porți o rochie frumoasă, poate din satin. În acest caz, blana lungă reprezintă o alegere inspirată, care, cu siguranță te va face remarcată.

Culoare

Nu în ultimul rând, culoarea blănii poate reprezenta, de asemenea, un factor de care să ții cont pentru a alege piesa vestimentară potrivită pentru tine. Pe lângă modelele clasice, negre, maro sau gri, într-un magazin de specialitate găsești și haine colorate, îndrăznețe, spre care nu trebuie să eziți să te îndrepți, mai ales dacă vrei să întorci privirile tuturor!

Blana.ro – Casa de blanuri MG este locul în care găsești întotdeauna calitate, dar și varietate, pentru că de aici poți alege dintr-o gamă largă de produse deosebite. De la cea mai interesantă și călduroasă haină de blană, până la vesta blana de aici,potrivită pentru tine, iată ce piese vestimentare poți comanda foarte ușor! De asemenea, poti merge la showroom-ul lor, unde te așteaptă peste 600 de modele diferite!

Date de contact:

Email: bianca@blana.ro

Telefon: +40 07 27 22 52 62 / +40 72 72 BLANA