Plasma Quinton: ce este şi ce beneficii are pentru organismul tău

Poză de Rudonni pe Pixabay

Plasma Quinton este cunoscută şi ca apă de mare isotonică şi, deşi nu este foarte cunoscută publicului larg, are multiple beneficii pentru bunăstarea organismului nostru. Fiind o soluţie salină naturală, are multiple proprietăţi şi aplicaţii în medicina modernă, însă poate, în anumite condiţii, să fie consumată şi ca atare. Dacă vrei să urmezi o cură cu plasma Quinton Hypertonic, acest material te ajută să descoperi care sunt situaţiile în care este recomandată şi ce beneficii are pentru corpul tău.

Plasma Quinton hipertonică: beneficii pe care nu ştiai că le are pentru sănătatea corpului tău

Apa de mare isotonică este o soluţie salină naturală, care se extrage din apa oceanică de la o anumită adâncime şi dintr-un anumit spaţiu geografic, cu o biodiversitate aparte, şi are o compoziţie asemănătoare cu cea a plasmei sanguine umane. Acest lucru o face să fie potrivită pentru folosirea în diverse preparate medicale, dar şi pentru cure care abordează probleme specifice. Iată care sunt principalele beneficii pe care plasma Quinton hipertonică le are pentru corpul tău:

Ameliorează stresul şi oboseala

O problemă la ordinea zilei în prezent este reprezentată de stres şi oboseală, simptomele date de acestea afectând calitatea vieţii tuturor. Pentru a reduce aceste simptome, o cură cu plasmă Quinton hipertonică este, datorită magneziului şi altor minerale pe care le conţine şi care au rolul de a echilibra sistemul nervos şi de a optimiza nivelurile de energie din corp, remediul în lupta cu stresul de care nu ştiai că ai nevoie.

Hidratare şi reechilibrare electrolitică

Plasma Quinton este bogată în minerale şi oligoelemente care ajută la hidratarea celulară şi la optimizarea funcţionării lor. Acest lucru o face un aliat de nădejde pentru cei care au o rutină de exerciţii fizice intensă, suferă de deshidratare din cauza căldurii excesive sau au afecţiuni care produc deshidratare.

O mai bună performanţă sportivă

Dacă practici sport la nivel profesionist sau dacă pur şi simplu eşti foarte activ fizic, atunci  efectele de rehidratare şi reechilibrare electrolitică pe care le are plasma Quinton sunt ceea ce îţi lipsea pentru o mai bună performanţă fizică. Aceasta poate îmbunătăţi recuperarea după exerciţii fizice intense, dar reduce și durerile musculare şi oboseala, fiind de nelipsit din rutina ta.

Piele mai sănătoasă

Datorită complexului de microelemente şi minerale pe care îl conţine, plasma Quinton este folosită în tratamentele dermatologice şi cosmetice. Aceasta contribuie semnificativ la rehidratarea pielii, la prevenirea şi reducerea semnelor îmbătrânirii, dar şi la reducerea simptomelor unor afecţiuni dermatologice precum psoriazisul sau eczemele, contribuind la menţinerea unei pieli sănătoase, radioase şi suple.

Plasma Quinton este un preparat natural complex, cu multiple beneficii pentru creşterea calităţii vieţii. Cu toate acestea, se impune consultarea unui medic specialist înainte de începerea unei cure cu plasmă Quinton hipertonică, pentru a te asigura că obţii cele mai bune rezultate. Vino pe site-ul minuneanaturii.ro şi descoperă beneficiile plasmei Quinton, la preţuri avantajoase pentru bugetul tău.